Tuin Tips
cal 

tuinieren het hele jaar door

T    0031 6 41 94 41 55
E    info@moorstuinen.nl
W    www.moorstuinen.nl
P    Molenstraat 60,
  5993 CL Maasbree

Contact

Aanleg
Na het ontwerp vindt de aanleg van uw tuin plaats. We beginnen met het grondwerk en de bestrating. Op dit moment begint de tuin al vorm te krijgen. Daarna gaan we het groene geraamte aanleggen. In deze fase van de aanleg is goed te zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Mocht er gaande weg in dit proces nieuwe ideeën komen, dan is er altijd ruimte voor overleg, zodat u 100 % tevreden bent over het eindresultaat. Uit ervaring blijkt echter dat in de meeste gevallen het eindresultaat vrijwel geheel overeenkomt met het ontwerp, doordat vooraf goed overleg is geweest met u en naar uw wensen is geluisterd.

Tevens kunnen wij de aanleg van de volgende dingen verzorgen:

Tuinmuren en tuinafscheidingen
Een verhoogde border met een mooie tuinmuur, een schutting van hout, Hedra of een mooie coniferen haag is geen probleem.

Kunstgras
Wilt u een mooi strak grasveld maar wilt u niet maaien, dan is kunstgras de uitkomst. We kunnen verschillende soorten leveren voor elk wat wils.

Tuinhuis of overkapping
Heeft u een extra opbergruimte nodig of wilt u een veranda of terrasoverkapping om heerlijk te kunnen genieten van uw tuin? Vraag naar de catalogus of de mogelijkheid van een op maat gemaakt tuinhuis.

Beplanting
Wij leveren enkel beplanting van een goede kwaliteit. In overleg kunnen we verschillende maten beplanting leveren van kleine tot grote volwassen planten.

Bestrating
Bij een nieuwe tuin hoort ook een mooie en bijpassende bestrating. Dit geeft uw tuin de uitstraling die u wilt. Als u meer wilt weten over het soort bestrating dat

wij kunnen leveren, kunt u altijd contact opnemen.

Door met materialen van de hoogste kwaliteit tegen een vriendelijke prijs te werken, kunt u jaren van uw tuin genieten.